Hirdetés

Watch Dogs 2 - hippik, káosz és egy meztelen csaj

|

A Watch Dogs 2 új előzetese megmutat mindent, amiért szerethetjük és utálhatjuk San Franciscót.

Hirdetés

San Francisco él. Hippik bedrogozva lézengenek, breaktáncosok breaktáncolnak, strandolók limbóznak, kiskutyák pacsit adnak. A Watch Dogs 2 városát érdemes lesz bejárni.

A fenti előzetesben Marcus tesz egy sétát, egy pillanatra láthatunk egy tetőtől talpig testfestésben (és semmi másban) álló lányt, de ezt viszonylag gyorsan kompenzálja a ráknak öltözött, harisnyás fickó. Színes és változatos, az egyszer biztos.

Egyébként mint azt előzetesünkben is olvashattátok, San Francisco mellett több helyszínre is ellátogathatunk. Nemrégiben lehetőségünk nyílt kipróbálni a játékot, itt írtunk meg róla mindent, amit tudnotok kell, itt pedig exkluzív gameplay videónkat találjátok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)