Hirdetés

Watch Dogs 2 - ezért érdemes megvenni a Season Passt

|

Bár a játék megjelenéséig még két hét van hátra, a Ubisoft szeretné, ha a rajongók már most tisztában lennének a szezonbérlet tartalmával.

Hirdetés

A Watch Dogs 2 alapjáraton is kifejezetten jónak ígérkezik, a Ubisoft fejlesztői pedig szeretnék, ha a megjelenés után sem unatkoznánk, így természetesen számos letölthető csomag érkezik majd a következő hónapokban.

Ezeket egyesével is beszerezhetjük, de ha valaki mindet szeretné, annak érdemes lehet lecsapni a Season Passra, amivel hozzáfér majd a T-Bone Content Bundle, a Human Conditions és a No Compromise csomagokhoz, amelyek új nehézségeket, ellenféltípusokat, kooperatív küldetéseket és egyéb extrákat hoznak az alapjátékba.

Ezek mellett már az első naptól hozzáférünk az új kocsikat, skineket és a Zodiac Killer küldetést tartalmazó Root Access csomaghoz, valamint megkapjuk a hippi színekkel operáló Psychedelic Pack névre keresztelt DLC-t is.

A Watch Dogs 2 megjelenése november 15-én esedékes (PC-n november 29-én), a Season Passért pedig 40 eurót kell majd letennünk az asztalra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)