Hirdetés

Watch Dogs 2 - a héten leplezik le, itt egy kis ízelítő

|

A Ubisoft nem vár az E3-ig a Watch Dogs 2 bemutatásával, már a napokban elárulja az első részleteket a játékról.

Hirdetés

Eddig is biztosra vettük, hogy a Ubisoft E3 2016-os előadásának főszereplője a Watch Dogs 2 lesz, és ez valószínűleg továbbra is így igaz.

A Ubisoft viszont most szerdán, este 6-tól egy livestream során megmutatja a játékot, vagy legalábbis elárulja a vele kapcsolatos legfontosabb információkat. A fenti teaserből annyit sikerült kikövetkeztetni, hogy új főszereplőt kapunk - Aidenhez nem illene ez az öltözék. Árulkodó lehet még a telefon képernyőjén megjelenő térkép is, amit a nyitóképen láthattok, de a mélyre ásást rábízzuk a reddit népére. Ha bármi érdekes kiderül, szólunk, addig is várjátok velünk együtt a szerda estét, minden fontos újdonságról beszámolunk majd. 

A Watch Dogs 2 várhatóan 2017 áprilisa előtt, jó eséllyel idén november környékén jelenik meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)