Hirdetés

Watch Dogs 2 - nem sikerült kijavítani a multit a megjelenésre

|

Ugyan már a Watch Dogs 2 megjelenésekor hackelhetünk barátainkkal közösen, az ismeretlen játékosokkal kapcsolatos többjátékos funkciókat csak később próbálhatjuk ki.

Hirdetés

A Watch Dogs 2 megjelenése előtt figyeltek fel rá a készítők és a játékot nyüstölő újságírók, hogy némelyik többjátékos feature-rel komoly gondok vannak. Az akkor lekapcsolt funkciókat nem sikerült helyrehozni a teljes konzolos megjelenésig, így erre a javításra még várnunk kell.

Érdemes tisztázni, hogy nem az egész többjátékos módot kapcsolta ki a Ubisoft Montréal, barátainkat továbbra is meghívhatjuk egy kis közös kalandozásra, csupán idegenekbe nem fogunk belebotlani a méretes játékvilágot járva. A terv az volt, hogy a mai megjelenésre helyreáll a rend, de a kiadó közleményéből az derült ki, hogy nem jártak sikerrel:

"A Watch Dogs 2 megjelenését megelőző időszakban csalódnunk kellet, mikor felfedeztünk egy, az átmenet nélküli többjátékos módhoz kapcsolódó hibát, aminek következtében a játék időnként akadozott, vagy összeomlott. Hogy ezt a problémát elkerülhessük és gondtalan élmény várja játékosainkat a megjelenéskor, úgy döntöttünk, várunk ezeknek a többjátékos funkcióknak az elindításával, hogy ne rontsanak a játék központi élményén. (...) a Bounty-Hunter mód és más, a játékba belépő külső játékosokhoz kapcsolódó tevékenységek nem lesznek elérhetőek, míg nem oldjuk meg a problémát. Igazán értékeljük  a közösség türelmét"

- írták.

A Watch Dogs 2 készítői valószínűleg helyesen döntöttek és ha elég gyorsan sikerül javítaniuk a hibát, nem fogja ez az incidens elrontani a vásárlók játékélményét. Mindenesetre elég kiábrándító, hogy újabb AAA játékmegjelenésbe rondított bele egy jelentősebb technikai malőr.

Ti elnézitek, hogy várni kell a többjátékos mód egy részére?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)