Hirdetés

Watch Dogs 2 - Marcust és a DedSecet ismerhetjük meg az új trailerből

|

Az Ubisoft ma mutatta be a Watch Dogs 2 legújabb előzetesét, aminek középpontjában a főszereplő, Marcus áll, és a munkálatokba is bepillantást enged.

Hirdetés

A hackelhető világban hősünk, Marcus egy Oaklandben élő, fiatal programozó (mi más), aki furcsamód a képernyőn túl is tartja a kapcsolatot többi hacker ismerősével és azok családjaival. Talán nem nehéz kitalálni, hogy lázad a rendszer ellen, ami a világban uralkodik. Mindenkinek van egy profilja, amiből minden kiderül róla, és a tartózkodási helyétől kezdve a családfáján át minden információt tartalmaz, amit érdemes tudni az adott személyről. Főszereplőnk igazságot akar szolgáltatni, visszaszerezni a magánéletét és az irányítást az élete felett, ahogy sokan mások. Ezeket az embereket gyűjti maga köré, hogy együtt harcoljanak a rendszer ellen.

Marcust és csapatának tagjait motion capture segítségével keltették életre. A Watch Dogs 2 új trailerből megismerhetjük a graffitik szerelmesét, Sitarát, aki a tehetségével igyekszik hatni az emberekre. Egy másik karakter is feltűnik Josh személyében, aki lényegében a csapat esze és bármit képes meghackkelni, ha arra van szükség.

A játékban végigkísérhetjük a csapat kialakulását, fejlődését és a hackelés minden szórakoztató elemét kipróbálhatjuk majd, kezdve a drónok röptetésétől a telefonnal való autó vezetésig. Egyedül az AR-minijátékok fognak hiányozni ebből a részből.

A Watch Dogs 2 megjelenésére 2016. november 15-én számíthattok PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)