Hirdetés

Watch Dogs 2 - a divat mindenek felett

|

Ki mondta, hogy a hackereket nem érdekli, hogy néznek ki? A Watch Dogs 2-ben főhősünket minden eddiginél részletesebben felöltöztethetjük, már-már The Simsbe hajló módon.

Hirdetés

Untad a Watch Dogs főszereplőjének kabátját és pár órányi játék után szívesen megváltoztattad volna az öltözködési stílusát? A folytatásban ez pofonegyszerű lesz. 

Marcus Holloway kinézetét ugyanis ezerféle módon is megváltoztathatjuk, amelyben hatalmas segítség lesz a The Simsre emlékeztető ruhapróbálgatás és az új üzletek választéka, elvégre a trendi San Franciscót nem kalandozhatjuk be úgy, hogy nem adunk a kinézetünkre. Az ismert YouTuber, Arekkz a fenti videóban részletezi, hogy milyen testreszabási lehetőségek állnak majd a játékosok rendelkezésére a Watch Dogs 2-ben, így kalapokat, kabátokat, pólókat, nadrágokat, cipőket, szemüvegeket, táskákat és ezekhez hasonló kiegészítőket aggathatunk magunkra. A videóban látható Premium fül pedig arra utal, hogy további darabok válnak majd elérhetővé DLC-kkel vagy mikotranzakcióval. 

A Watch Dogs 2 megjelenése november 15-én esedékes PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. Ti megmaradtok majd Marcus eredeti stílusánál vagy változtatni fogtok rajta?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)