Hirdetés

Watch Dogs 2 - trailer készült a sajtó véleményéről

|

A Ubisoft egy gameplay videóval szeretné megmutatni, hogy nem csak szerintük lett jobb a Watch Dogs 2 az első résznél, de a játékot tesztelő újságírók is pozitívabban értékelték.

Hirdetés

Nem csak a külföldi sajtó értékelései, de a saját Watch Dogs 2 tesztünk alapján is megérdemelte a Ubisoft brandje a második esélyt (bár erről még a szerkesztőségben is folyik a vita), a PC-s verzió pedig még nagyobbat üthet.

A sokkal könnyedebb hangvételt megütő, mégis társadalomkritikát alkalmazó és a jelenkori problémákra - például a megfigyelési botrányokra - reflektáló folytatás kis túlzással az lehet a Watch Dogsnak, mint ami az Assassin's Creed 2 volt az elődjének, noha nem tökéletes (többek között a sokáig gyengélkedő multira is gondolunk itt).

A nemzetközi pontszámok alapján a Watch Dogs 2 kellemes szórakozást nyújt, ezt pedig a Ubisoft a PC-s változat indulása előtt szerette volna egy gameplay jelenetekkel tűzdelt trailerrel kihangsúlyozni. A fenti képre kattintva nézhető is a saját válluk veregetése.

A Watch Dogs 2 konzolokra már elérhető, PC-re pedig november 29-én jön nagy felbontású textúrákkal, fps-korlát nélkül, valamint több VGA és monitor támogatásával. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)