Hirdetés

Watch Dogs 2 - itt az első előzetes

|

A ma esti livestream előtt megjött a Watch Dogs 2 első videója, ami magából a játékból is mutat valamit.

Hirdetés

Ma este 6-kor mindenképp nézzetek vissza a GSO-ra, ugyanis a Ubisoft hivatalosan is leleplezi a Watch Dogs 2-t, és elárul néhány dolgot a játékról. Nem biztos, hogy fognak még újat mondani, de azért hátha.

A Twitch-en közben elkezdett futni egy félperces reklám, ezt láthatjátok feljebb. A videó felbontása ugyan alacsony, de a lényeg látszik. San Franciscóba megyünk, ahol utcai bandákkal, lómaszkban bulizókkal találkozunk, és még parkourozni is fogunk. Úgy tűnik, egy nagyobb hacker csoport tüntet és/vagy toboroz, valószínűleg ennek egy tagját fogjuk irányítani. Ha felkerül egy jobb minőségű változat, cseréljük a videót, addig marad ez. A Ubisoft serényen törli mindenhonnan, talán ez megmarad egy darabig:

A Watch Dogs 2 november 15-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)