Hirdetés

Watch Dogs 2 - tudj meg többet a DedSec-ről

|

A Ubisoft folytatja Remote Access névre keresztelt videósorozatát, amelynek keretében a Watch Dogs 2 egyes részeit, részleteit mutatja be. A legújabb epizód fókuszában továbbra is a DedSec és a hackelés áll.

Hirdetés

Az E3 2016-on közel negyed órán át nézhettük, ahogy a Watch Dogs 2 új főhőse, Marcus és hacker cimborái mindent feltörnek San Franciscóban (mellesleg a Watch Dogs filmet is megerősítették) egyetlen célt szem előtt tartva: elpusztítani a várost figyelő rendszert, a ctOS2.0-át. 

Nemrég a Ubisoft indított egy új videósorozatot, a Remote Access-t, amelyben a Watch Dogs 2 különböző területeit mutatja be nekünk.

A legutóbbi rész középpontjában a rendszer ellen lázadó főszereplő állt és a játék munkálataiba is betekinthettünk, az új epizódban pedig a Marcust is tömörítő hackercsapat, a DedSec, valamint a gépek feltörése kapott kitüntetett figyelmet. 

A mellékelt, közel öt perces videóban fejlesztői kommentárral megspékelt jeleneteket láthatunk a játékból, többek között Jonathan Morin kreatív rendező beszél a november 15-én PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra megjelenő Watch Dogs 2 részleteiről

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)