Hirdetés

Watch Dogs 2 - sokkal többet ígérnek az első résznél

|

A Ubisoft komolyan tervez a Watch Dogs folytatásával, amelytől nem csak az eladások tekintetében, de minőségben is sokkal többet várnak el, és ezért tesznek is.

Hirdetés

Az E3 2016 felé közeledve egyre többször írunk a Watch Dogs folytatásáról, de minden, amit korábban hallottunk (például Aiden Pearce lecserélése), az csakis pletyka volt. Amit viszonylag biztosra tudunk, hogy a Watch Dogs 2 vagy idén ősszel vagy jövő tavasszal fog bemutatkozni, legalábbis a Ubisoft 2017-es pénzügyi évének tervezete erre utal. 

A Ubisoft befektetőknek tartott konferenciáján elárulta a vezérigazgató, Yves Guillemot, hogy a Watch Dogs 2 a legnagyobb játékuk lesz, amivel készülnek és az első rész sikerére fog épülni, ugyanis ez volt minden idők egyik legkelendőbb címe a Ubisoft játékai között. Guillemot ígérete szerint a Watch Dogs 2 meg fogja lepni a játékosokat egy új tónussal és innovatív hackelési lehetőségekkel. 

A prezentáció során később a Ubisoft pénzügyi vezetője, Alan Martinez "Watch_Dogs 2"-nek nevezte a játékot, de nem történt megerősítés azzal kapcsolatban, hogy ez lesz-e a hivatalos cím, vagy sem. A Ubisoft E3-as konferenciája június 13-án, hétfőn este, 21:30-tól kezdődik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)