Hirdetés

Watch Dogs 2 - izgalmas újításokkal érkezett a frissítés

|

Ha valaki esetleg már nem találna magának elfoglaltságot a virtuális San Franciscóban, az mindenképpen töltse le a legújabb javítást, ugyanis az számos újdonságot kínál.

Hirdetés

Ha valamit nem lehet ráfogni a Watch Dogs 2-re, hát azt semmiképpen sem, hogy nincs benne tennivaló. A DLC-k mellett - mint amilyen az öt órányi extra játékidőt kínáló Human Conditions volt legutóbb - a frissítésekre is érdemes különösen odafigyelni, hiszen nem csak hibajavításból állnak. A februári tapasz például kibővítette a játék végét

A Ubisoft nemrég kicsit átvariálta a Watch Dogs 2 DLC-it érintő terveit és ingyenessé tett olyan újdonságokat, amikért eredetileg fizetnünk kellett volna. Ennek köszönhetően az 1.13-as update magában foglalja a 2v2 PvP meccseket kínáló ShowdOwn módot (ami három típusú feladatot vonultat fel 15 különböző helyen); multiplayerben játszható drón, motocross és eKart versenyeket saját ranglistával; a világban véletlenszerűen megjelenő páncélozott, meghackelhető kamionokat; paintball fegyvert; 13 ruházati tárgyat. 

A már mindhárom platformra tölthető 1.13-as patch természetesen számos bugot és hiányosságot is javít, valamint többek között megnöveli a robbanószerek sebzésének hatékonyságát is. Hogy pontosan mik változtak a Watch Dogs 2-ben, azt tételesen ide kattintva olvashatjátok. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)