Hirdetés

Watch Dogs 2 - így forgatták fel a várost a YouTuberek

|

Ezerrel dübörög a Ubisoft marketinggépezete, így folyamatosan érkeznek a trailerek a Watch Dogs 2-höz.

Hirdetés

Már csak egy hónapra vagyunk a Watch Dogs 2 rajtjától, így a következő néhány hétben biztosan számtalan trailer és egyéb izgalmas infó érkezik majd a játék kapcsán. A kiadó igyekszik a lehető legjobban bemutatni a játékban rejlő lehetőségeket, ehhez pedig most videósokat is bevontak a mókába.

A "szuperképességünket", vagyis a hackelést most sem csak jóra használhatjuk, az elvetemültebb játékosok pillanatok alatt igazi földi pokollá változtathatják a várost. A YouTuberek is arra törekedtek, hogy a lehető legnagyobb káoszt okozzák, és mint az látszik, egyáltalán nem nehéz a feje tetejére állítani a várost.

 

Címkék: #wat
Platformok: PC PlayStation 4 Xbox One
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)