Hirdetés

Egyre biztosabb, hogy Londonban játszódik majd a Watch Dogs 3

|

Van olyan gamer weboldal, ahol már kész tényként kezelik, hogy a brit főváros lesz a következő hackelős kaland helyszíne.

Hirdetés

Néhány napja mi is beszámoltunk arról a játékbeli poszterről, ami nemrég jelent meg a Division 2-ben és sokak szerint a következő Assassin's Creed témáját lebegtette meg, de a lehetséges teaser kapcsán egy másik Ubisoft-féle sorozat jövőjét illetően is érdekes vélemények láttak napvilágot. A belsős információkkal gyakran rendelkező Kotaku már kész tényként kezeli, hogy a Watch Dogs 3 Londonban játszódik majd.

Hirdetés

A modern technológia árnyoldalait bemutató open-world sorozat jövője annak kapcsán kerül szóba a lap beszámolójában, hogy a mostanihoz hasonló teasereknek komolyabb hagyománya van a Ubisoft játékaiban. Például az időközben törölt és rebootolt Pioneer is először egy, a Watch Dogs 2-ben elrejtett videón volt látható, ahogy szintén a San Franciscóban játszódó rész utalt arra egy patchben kiadott üzenettel, hogy a DedSec csapatát az Egyesült Királyságban látjuk majd legközelebb. Erre pedig így utalt vissza az iparági kapcsolatokkal nagy számban rendelkező Jason Schreier (a kiemelés tőlünk származik):

"Egy, a Watch Dogs 2-höz kiadott patch egy komoly nyomot tartalmazott a Watch Dogs 3-mal kapcsolatban, ami arra utalt, hogy az Londonban játszódik majd (ami így is lesz)."

Kotaku által megszerzett információk korábban olyannyira megbízhatónak bizonyultak a készülő Assassin's Creed játékok kiszivárogtatása kapcsán, hogy a Ubisoft feketelistára tette az oldalt, sőt, még a Watch Dogs 2 egyik küldetéssorozatában is azzal vicceltek a készítők, hogy a lap folyton elrontja a játékbejelentéseiket. Így nem lepődnénk meg, ha Schreiernek ezzel kapcsolatban is hiteles infók állnának rendelkezésére.

Ti egyébként örülnétek egy londoni folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)