Hirdetés

Úgy néz ki, készül a Watch Dogs 3

|

Egyre több jel utal arra, hogy hamarosan folytatódik a Ubisoft hackeres sorozata.

Hirdetés

A tavalyi E3-on odatette magát a kiadó, bejelentett egy rakás játékot, melyek egy része remélhetőleg még idén megjelenik. Emellett azt is tudjuk, hogy készül a The Division 2, valamint valószínű, hogy a következő Splinter Cell játékról is megtudunk ezt-azt. A sor ezzel még talán nem ér véget.

Hirdetés

Vegyes fogadtatásban részesült a Watch Dogs 2, pedig egy remek játék volt, több szempontból is jobb elődjénél. Sokan a karakterekkel nem tudtak azonosulni, viszont a franchise-t szerencsére nem ők határozzák meg, hanem a hackerkedés, így a fejlesztők is képesek rugalmasak lenni, ha váltani kell.

Több jel is utal arra, hogy nem sokára megkapjuk a harmadik részt. Pár hónappal a játék megjelenése után egy alternatív befejezés is bekerült, ami arra utalhatott, hogy a következő játék Londonban fog játszódni. Április elsején a Uplay-en egy Watch Dogs-témájú easter egg jelent meg, nem sokkal később a Watch Dogs Twitter-csatornáján felbukkant egy hamar eltávolított tweet a "This is everything." szöveggel. Most pedig állítólag a Ubisoft személyi asszisztense, Sam fecsegett. 

Egy felhasználó megkérdezte, lesz-e Watch Dogs 3, amire ez a válasz érkezett:

"A Watch Dogs 3 még nincs készen, de a legutóbbi korai build, amit próbáltam, nagyon király. A fejlesztőcsapat csodákat művel! Alig várom, hogy te is kipróbálhasd."

Érdemes lesz tehát erre is figyelni, hátha most sikerül egy játékmenet és témaválasztás szempontjából is kielégítő folytatást összehozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)