Hirdetés

Watch Dogs - a GTA IV remake és a legbetegebb Easter Egg

|

Nem akarunk titeket megfosztani a napi kötelező Watch Dogs posztoktól. Íme a GTA IV-es Niko Aiden-jelmezben és a rappelő hal.

Hirdetés

Ha egy pillanatra csillapítani tudod a lelkedben izzó gyűlöletet a Watch Dogs iránt, vagy ki tudsz lépni egy kicsit a játékból, akkor azért ezeket érdemes megnézni.

A Watch Dogs a hibák ellenére elég komoly figyelmet kap mindenhol. Olyannyira, hogy megkapta a maga GTA remake-jét, ahogy korábban a Need for Speed film trailere is. A GTA IV és a Watch Dogs persze nem most találkoznak először, írtunk már korábban egy videóról, ami arra igyekezett rámutatni, hogy a Rockstar régi motorja mennyivel ügyesebben csinál egy-két dolgot, mint az új Ubisoftos.

Most viszont ennél vidámabb és kevésbé sarkító vizekre evezünk, ugyanis RavenestR1 Nikót öltöztette be Aidennek és mutatta be, hogy milyen lenne a WD, a GTA 4-ben.

Közben pedig a Watch Dogs eddigi legbetegebb Easter Eggjére is rátalált valaki. Egy éneklő pisztráng, aki a gyermekbarát hümmögés helyett gengszterrappel bünteti meg az arra tévedőket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)