Hirdetés

Watch Dogs, a PlayStation 4 reménysége

|

A Sony atombombája éjfél után robbant, a PlayStation 4 bejelentésre került, a leendő játékfelhozatal pedig magáért beszél.

Hirdetés

A PlayStation Meeting 2013-on végre lehullott a lepel a Sony következő generációs konzoljáról, ráadásul azt is megtudhattuk, hogy a fejlesztők milyen játékokkal készülnek a PlayStation 4 decemberi megjelenésére. 149 fejlesztőstúdió gondoskodik arról, hogy a konzol leendő tulajdonosai ne szenvedjenek hiányt játékokban, de a lista legerősebb címének egyelőre a Watch Dogs tűnik.

A Watch Dogs már egyszer megmutatta magát a nagyérdeműnek, de a Sony egy sajtóközleményben kicsit belement a részletekbe is. A Ubisoft sikervárományos címe a tavalyi E3-on mutatkozott be, ahol nem meglepő módon azonnal a figyelem középpontjába is került - és maradt is azóta. A Watch Dogs ötvözi a legmodernebb technológiát egy valóságosnak tetsző, élő és nyitott világgal, amely alaposan megizzaszthatja még a GTA széria legújabb tagját is. A fejlesztést a Ubisoft Montreal végzi, de az AAA-kategóriás projektben szinte az összes stúdió közreműködik. A grandiózus történet szerint a játék világában minden meghekkelhető. Ehhez mérten, a játék főhőse, Aiden Pearce képes szinte bármilyen számítógép vezérelte eszközre rákapcsolódni, így mobiltelefonokat zavarhat meg, közlekedési lámpákkal játszhat, biztonsági kamerákat kapcsolhat ki és be, banki automatákból lopkodhat pénzt, vagy épp tömegbaleseteket okozhat, mindezt azért, hogy elérje a kiszemelt célpontot. Aiden képességeit remekül konstatálja a PlayStation Meeting 2013-on bemutatott gameplay videó, ami a vártakkal ellentétben nem PlayStation 4-en, hanem PC-n került bemutatásra:

Az imént látottak alapján erős történetre, pazar látványvilágra és  Chicago remekül kidolgozott városának teljes szabadságára számíthatunk . Yves Guillermot, a Ubisoft vezérigazgatója elmondása szerint a játékban egyedi és kreatív lehetőségek egész sora várja a játékost, a PlayStation 4 pedig lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy addig tolják ki a Watch Dogs határait, ameddig csak lehetséges, biztosítva egy eddig példátlan interaktív mókát. Azt korábban is említették, hogy a játék multiplatform cím lesz, de a legújabb értesülések alapján a Watch Dogs a PC, PlayStation 3, Xbox 360 trió mellett már a Nintendo legújabb konzolján, Wii U-n is elérhető lesz. Jó hír az érdeklődők számára, hogy a Ubisoft játéka a PlayStation 4 egyik nyitócíme lesz és ennek persze nyilván a Sony is nagyon örül,hiszen ennél erősebb kezdést nehéz lett volna elképzelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)