Hirdetés

Watch Dogs Bad Blood - új kampánnyal, co-op móddal jön az új DLC

|

A Ubisoft bejelentette a korábban beharangozott, T-Bone-központú Watch Dogs DLC-t, ami többet kínál, mint azt elsőre hittük. Jönnek a co-op küldetések, az új kihívások és sok minden más.

Hirdetés

A Season Passban foglalt DLC-k közül az egyiket már korábban megkaptuk, ez a Conspiracy Digital Tripet adta hozzá a játékhoz. Épp itt az ideje, hogy a T-Bone-os csomag is megérkezzen.

A Watch Dogs Bad Blood DLC-je szeptember 23-tól lesz eléhető a Season Pass vásárlóknak, és szeptember 30-tól mindenki másnak. A csomagban egyrészt szerepel egy vadonatúj egyjátékos kampány, amiben végig T-Bone-t irányítva kell hackerkednünk. Tíz küldetést kapunk, amik az alapjáték sztorija után játszódnak. A szituáció nagy vonalakban annyi, hogy T-Bone még egyszer utoljára betör a Blume-hoz, hogy bejuttasson a rendszerbe egy csalit. Mielőtt végleg eltűnhetne, régi kollégája, Tobias Frewer hívja pánikolva, és a segítségét kéri. T-Bone beleegyezik, de rá kell jönnie, hogy valami nem stimmel.

A kampányon túl bekerülnek a Street Sweep megbízások, melyeket co-op módban teljesíthetünk egy másik barátunkkal, és a feladat Chicago megtisztítása a bűnözőktől. Új fegyvereket, ruhákat és perkeket is kapunk, illetve a távirányítós autót, Eugene-t, amit támadó és védekező perkekkel is fejleszthetünk. Nézzétek meg a kedvcsinálót.

Mit szóltok az új DLC-hez? Hogy tetszett az alapjáték kampánya?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)