Hirdetés

Watch Dogs - vigyázz, bitcoint farmol a warezos változat

|

A warezos verziók nem csak a kiadókat és a stúdiókat károsítják meg, de a gépünkben is könnyen kárt tehetnek. A Watch Dogsból már van is vírusos változat.

Hirdetés

Míg a vásárlók ma reggelig várták, hogy a dobozos változat a boltok polcaira kerüljön, a nagyobb torrent oldalakon már napokkal ezelőtt elérhető volt a játék több platformon is. Vannak ugyan nagyobb nevek a szakmában, de az ilyen változatok sok esetben tartalmaznak valami kis extrát, ami nem feltétlen tesz majd jót a gépünknek, sőt.

Valaki SKIDROW névvel töltött fel egy kamu Watch Dogs változatot, amit azóta több ezer ember töltött le a legnagyobb oldalakról. Ez a változat nemcsak hogy egy hibás, folyamatosan összeomló verziót tartalmaz, de egy extra alkalmazást is futtat a háttérben, amellyel eléggé leterheli az egyébként is izzadó processzort.

A program bitcoint bányászik, természetesen a feltöltő számlájára, ezzel jelentősen megnöveli a gépünk energiafelvételét illetve a processzort is masszívan leterheli. Ahelyett azonban, hogy vírusmentes verzió után keresgélnénk, célszerű megvásárolni a játékot, hiszen nem csak a fejlesztők sokévi munkáját honoráljuk ezzel, hanem egy biztosan stabil játékot kapunk, amiből semmilyen extra funkció nem maradt ki.

De titeket ez úgysem érint, ugye?!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)