Hirdetés

Watch Dogs - ezt rejti a DedSec Edition (videó)

|

A Ubisoft bemutatja nekünk, hogy a Watch Dogs: DedSec Edition kicsomagolásakor miket találhatunk a dobozban.

Hirdetés

Már a Watch Dogs négyfajta kiadásának bejelentésekor is sejtettük, hogy a DedSec Edition névre hallgató csomag nem lesz bazári majomkodás, azonban a Ubisoft legújabb trailere maradék kétségeinket is eloszlatta. 

A speciális dobozzal rendelkező gyűjtői kiadásában minden megtalálható, amire csak vágyhat a rajongó: Chicago térképe, egy zenei album, művészeti album, fémdoboz, három exkluzív kitűző, négy virtuális valóság kártya, három egyjátékos küldetés (Breakthrough Pack, Signature Shot, Palace Pack) és egy minőségi, 23 cm magas Aiden Pearce szobor is.

Mit gondoltok, kihagyhatatlan a csomag? A magyar felirattal érkező Watch Dogs november 22-re betervezett megjelenéséig még eldönthetitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)