Hirdetés

Watch Dogs - észrevettétek az Easter Egget az új trailerben?

|

A tegnap megjelent Watch Dogs videó tartalmazott egy kis rejtett utalást, ami érdekes találgatásokra adott okot.

Hirdetés

Vannak azok az emberek, akik egy mezőn sétálva csak lenéznek, és kapásból három négylevelű lóherét szúrnak ki a többszáz háromlevelű között.

Valószínűleg közülük valaki vette észre a Watch Dogs tegnap megjelent videójában azt az Easter Egget is, ami T-Bone jeleneténél volt látható egy pillanatra, és az Assassin's Creed és Far Cry sorozatokhoz is köze van. Mielőtt elárulnánk, hogy miről van szó, nézzétek meg az alábbi, videóból lőtt képet.

Megvan? Nincs? Nem baj, nem a ti hibátok. Nézzétek meg a T-Bone asztalán sorakozó lemezeket. Kettőnek látható a borítója, az egyiken az Assassin's Creed II, a másikon a Far Cry 3 logója szerepel,és mivel hagyományos lemeztokban és nem DVD-tokban vannak, valószínűleg illegális példányokról van szó. Colin Graham, animációs igazgató a DualShockers megkeresésére elmondta, hogy azok igazából tök legális példányok, T-Bone csak szereti a CD-tokokat. Hehe.

Mit gondoltok, a világok ütköznek, vagy csak a Ubisoft tesz minket próbára?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)