Hirdetés

Watch Dogs - megvan a 9 millió

|

Ennyit és nem kevesebbet szállított ki a Ubisoft az üzletekbe.

Hirdetés

Egyáltalán nem lefutott még a verseny 2014 legjobban fogyó új IP-je ügyében, mert lehet ugyan, hogy erősen nyomul a Destiny, de a Watch Dogs sem adja ám olcsón az irháját.

A Ubisoft ugyanis arról számolt be, hogy már 9 millió példányt értékesített a játékból viszonteladóknak. Három hónapja ez a szám egymillióval kevesebb volt, ami arról árulkodik, hogy még mindig van kereslet a játék iránt. Noha kétségtelen tény, hogy az első héten eladott négymillió kópiához képest jelentős a visszaesés. Nem valószínű azonban, hogy a mostohagyerekként kezelt Wii U-s változat november 21-re datált premierje újabb lendületet adna a Watch Dogs eladásainak.

Mindezzel együtt sikeres félévet tudhat maga mögött a Ubisoft, hiszen az egy évvel korábbi azonos időszakhoz képest 65 százalékkal nőtt a forgalma. A tavalyi 293,3 millió euró helyett idén április elsejétől szeptember 30-ig 484,2 millió csorgott a kasszába. Az összeg egy tekintélyes hányadát (113,7 millió eurót) olyan régebbi, de még mindig jól fogyó címeknek köszönheti, mint az Assassin's Creed IV: Black Flag, a South Park: The Stick of Truth, a Far Cry 3, valamint a Rayman Legends.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)