Hirdetés

Watch Dogs film kerülhet terítékre?

|

Egyre több jel és pletyka utal arra, hogy a Ubisoft a filmiparban is megszeretné vetni a lábát - ezúttal a Watch Dogs van soron.

Hirdetés

RG kolléga földöntúli mámorban úszva adott hírt a rendben lezajlott 2012-es E3 rendezvényén bejelentett Watch Dogs-ról, de akkor még nem is sejthette, hogy az ígéretes projektet akár a filmvásznon is viszont láthatja a jövőben.

A Ubisoft filmes részlegének (Ubisoft Motion Pictures) megalapítása óta egyre többet hallunk arról, hogy legismertebb címeik megkapják a maguk filmadaptációját, így lehetséges az, hogy pletykálnak Splinter Cell, Ghost Recon, Assassin's Creed és a legújabb szivárogtatások szerint most már Watch Dogs mozit is!

A stúdió ugyanis bejegyzett egy csomó olyan domain nevet, ami az idei E3-on bemutatott Watch Dogs filmváltozatára utal. A regisztrált nevek között felfedezhető a WatchDogsmovie.com, a WatchDogsthemovie.com, a Watch-Dogsmovie.com és a Watch-Dogsthemovie.com címek is, amik egyértelműen a feldolgozásra utalnak. A kérdés tehát adott: szívesen látnátok viszont a Ubisoft legnagyobb címeit a mozivásznon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)