Hirdetés

Watch Dogs - így néz ki a játék PS4-en (gif és videó)

|

A Watch Dogs PS4-es verziójából rengeteg játékmenettel súlyosbított gif és pár videó szivárgott ki. Elég meggyőzően néz ki a játék.

Hirdetés

A Ubisoft tegnap kiadott egy Watch Dogs videót, amiben elhitette az emberekkel, hogy Aiden Pearce telefonja a valóságban is létezik. Vicces volt, jó volt, de minket azért inkább a játék érdekel. 

Tegnap este kiszivárgott egy csomó gif, kép és videó a Watch Dogs PlayStation 4-es verziójából, amiről pont a napokban tudtuk meg, hogy 900p-ben és stabil 30 fps-sel fut majd. A gifek és a videó alapján egyáltalán nem tűnik zavarónak a cucc.

Jöjjenek először a Watch Dogs gifek.

És a videók.

Ti mit szóltok hozzá? Persze nagyon kíváncsiak vagyunk a Watch Dogs PC portjára, mert nyilván 1080p és 60 fps mellett lesz igazi az élmény, de azért úgy látszik, hogy a PlayStation 4-en sem fogjuk húzni a szánkat.

A Watch Dogs megjelenés május 27-én esedékes PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra, PlayStation 3-ra és PlayStation 4-re, majd valamikor a jövőben Wii U-ra is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)