Hirdetés

Watch Dogs - így néz ki az Xbox 360-as verzió

|

A Watch Dogs PS4-es és PS 3-as verziója után most kiszivárgott egy kis gameplay az Xbox 360-asból is. Spoilerek, spoilerek mindenhol.

Hirdetés

A Watch Dogs mostanra annyi embert foglalkoztat, hogy bárki aki rá tudja tenni a kezét egy kis exkluzív információra, az azonnal feltolja az internetre és jelentkezik a maga 15 perc digitális hírnevéért.

A Watch Dogs PS4-es verziója és a PlayStation 3-on futó gameplay után most vethettek egy pillantást az Xbox 360-as játékmenetre is. Figyelmeztetnék mindenkit, hogy meglehetősen spoileres a cucc, úgyhogy ha nem akarjátok elrontani magatoknak az élményt, akkor inkább haladjatok tovább.

Mindenki másnak pedig itt van a Watch Dogs Xbox 360-as verziójának nyitójelenete.


۞ by AGBLeaks

Ezzel még nem ért véget a mai adag, ugyanis egy Mugen Fantasy nevű youtuber több, mint negyven percnyi videót töltött fel a csatornájára a Watch Dogs-ból. Ezt is az Microsoft leköszönőfélben lévő konzoljáról rögzítették. Bemásoltunk nektek ide egy párat, de ha többet szeretnétek látni, akkor látogassatok el a srác csatornájára.

Mit gondoltok? Az nyilvánvaló, hogy PC-n lesz a legszebb a Watch Dogs, de szerintetek zavaró az előző és a jelenlegi generációs verziók grafikája? Vagy a C64-es tetszik? Szerintem gyertek el a GameNightra és nézzétek meg az összes verziót élőben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)