Hirdetés

Ingyenes a Watch Dogs

|

A Ubisoft a World in Conflict és az AC IV: Black Flag mellett még egy játékát ingyenessé tette az ünnepekre való tekintettel.

Hirdetés

Hol a Humble Bundle, hol a GOG, a Steam, vagy valami más digitális áruház ad valamit ingyen, szegény PC-s játékosok meg nem győzik behúzni és beváltogatni az ajándék kulcsokat, kattintgatni gombokra, hízlalni a könyvtárat. És akkor a sátáni Ubisoft azt mondja, nincs pihenés, itt van még egy ingyen játék.

Hirdetés

Először a World in Conflict: Complete Edition, majd az Assassin's Creed IV: Black Flag lett ingyenes, mától december 23-áig pedig a Watch_Dogs lehet a tiétek, ami, akármilyen zavarosra sikerült is a megjelenése, egy jó játék, ingyen kihagyhatatlan. Ahhoz, hogy a tiétek legyen, kattintsatok ide, majd az ügyesen elhelyezett Register for PC gombra, és ha van már uPlay fiókotok, bejelentkezés után azonnal a tiétek lesz, ha nincs, regisztráljatok, és megkapjátok ugyanúgy. Az ajánlat csak a PC-seknek szól, a konzolosok búsan, irígykedve körözgethetnek kontrollerjük analógjaival. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)