Hirdetés

Watch Dogs Legion - az Amazon már szivárogtat

|

Egy hét múlva bejelentheti a Ubisoft a Watch Dogs sorozat következő részét, de az online áruháznál már türelmetlenek.

Hirdetés

A hétvége és a jövő hét eleje lesz majd igazán izgalmas, hiszen akkor zajlik az E3, viszont ezen a héten egyrészt több livestreamre (holnap Beyond Good & Evil 2, csütörtökön Destiny 2 és Google Stadia) és fontos bejelentésre, másrészt utolsó pillanatos szivárogtatásokra is számíthatunk. Mindenképp érdemes lesz figyelni. 

Hirdetés

Az Amazon oldalára felkerült a Watch Dogs Legion nevű termék egy rövid leírással. Ahogy azt egy ideje pletykálják, Londonban fog játszódni, méghozzá a közeljövőben, "egy Brexit utáni világban", amikor a társadalmi, valamint a politikai helyzet és a technológia gyökeresen megváltoztatta a várost. Ha jól értelmezzük a leírtakat, a játék bármely karakterének szerepében játszhatunk majd.

Úgy tűnik, hogy a szöveg még nem lett korrektúrázva, úgyhogy várjunk a hivatalos bejelentésig, mielőtt mindent készpénznek vennénk. Jason Schreier, a Kotaku mindig jól értesült újságírója több forrásból is hallotta a címet, illetve azt is ,hogy bármely NPC felett átvehetjük majd az irányítást. Többet ő sem árult el.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)