Hirdetés

Watch Dogs Legion - már biztosan ott lesz az E3-on

|

A Ubisoft már a nagy leleplezésre készül, meg is villantották az új logót.

Hirdetés

Jó ideje pletykálják már a Watch Dogs 3 kapcsán, hogy Londonban játszódik, az Amazon szivárogtatása nyomán pedig ez beigazolódni is látszik, de nem ez az egyetlen dolog, amit megtudtunk a Ubisoft új üdvöskéjéről.

Hirdetés

Az Amazonra kikerülő szöveg alapján arra következtettek néhányan, hogy a játékban bármelyik karaktere felett átvehetjük az irányítást. Ezzel nagyon jól összecseng az alábbi tweetben használt "God Save the NPCs" mondat, ami ugye az Isten óvja a királynőt kifacsart változata. Eszerint a játék során teljesen más szemszögből ismerünk majd meg bizonyos eseményeket attól függően, hogy melyik NPC-t irányítjuk.

A Ubisoft sajtókonferenciájára 10-én este kerül majd sor. Természetesen mindenről azonnal beszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)