Hirdetés

Watch Dogs Legion - a te zenéd is bekerülhet a játékba

|

A virtuális London zenei csatornáit rajongói alkotások is színesítik majd, a Ubisoft pedig nem is lesz hálátlan, ha besegítetek a játékba.

Hirdetés

Bár a Watch Dogs Legion alapvetően egy single player játék lesz, a Ubisoft számára nagyon fontos a köré szerveződő közösség. Éppen ezért döntöttek úgy, hogy a rajongókat is bevonják a játékfejlesztésbe, legalábbis ami a zenei részt illeti.

Hirdetés

A HitRecord közreműködésével meghirdettek egy versenyt, amin keresztül 10 számot fognak beválasztani a játékba. Ez a punktól kezdve a hiphopon át az elektronikus zenéig szinte bármi lehet, ha passzol a játék hangulatához. Nem feltétlen kell kész dalokat feltölteni, bárki beszállhat, akinek van egy jó ötlete, legyen az zenei motívum, dalszöveg, vagy egy remix.

Amellett, hogy bekerülnek a játékba, a legjobb dalokat 2000 dollárral is jutalmazzák majd, amit azok közt osztanak szét, akik közreműködtek az adott zene megalkotásában. Ha többet akartok tudni, vagy beszállnátok a versenybe, akkor ide kattintva mindent megtaláltok.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)