Hirdetés

Csúszni fog a Watch Dogs Legion és más Ubisoft játékok megjelenése is

|

Három Ubisoft sikervárományosra is sokkal többet várhatunk a tervezettnél.

Hirdetés

Nem csupán a The Last of Us Part II szenvedett el késést, a Ubisoft több közelgő játékáról is kiderült, hogy nem számíthatunk rájuk egyhamar: két ismert franchise új részéről és egy vadonatúj IP-ről van szó.

Hirdetés

A Kotaku beszámolója alapján a Ubisoft a legújabb pénzügyi jelentés előtt ismertette, hogy három játéka, a Watch Dogs Legion, a Rainbow Six Quarantine és a Gods & Monsters megjelenése az eredeti tervekkel ellentétben a 2020 tavaszától 2021 tavaszáig tartó pénzügyi év során várható. A kiadó magyarázata egyszerű, további fejlesztési időre van szükségük a megnevezett projektekhez.

A Watch Dogs Legion eredetileg 2020. március 6-án landolt volna a főbb platformokra (és Google Stadiára), a Gods & Monsters megjelenését február 25-re tervezték, az új Rainbow Sixnél pedig csak az szerepelt, hogy 2020 eleje. Ha többet megtudunk az új dátumokról, megírjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)