Hirdetés

GameStart Live - Watch Dogs livestream

|

Élőben játszunk a Watch Dogs-zal, miközben elemezgetjük a játékot és beszélgetünk veletek.

Hirdetés

A Watch Dogs tesztünket már olvashattátok a GSO-n, de arra gondoltunk, hogy a videóteszt helyett egy élő adással kedveskedünk nektek.

Ma este 20:00-tól csatlakozhattok hozzánk egy Watch Dogs livestream keretében, ahol nemcsak a játék érdekességeit mutatjuk be nektek, de beszélgetünk is róla, illetve természetesen igyekszünk a ti kérdéseitekre is válaszolni. Szóval, ha éppen nem nyakig vagytok Aiden Pearce kalandjában, vagy valami nem tiszta a játékkal kapcsolatban, esetleg elküldenétek az anyámba, mert rossz lett a teszt, akkor ide tessék majd kattintani egy határozottat. 

Szó lesz még továbbá a többjátékos módról, megkíséreljük beüzemelni a társapplikációt is, és bemutatjuk azokat a nyereményeket, amiket a szombati GameNightról vihettek majd haza

Az adást itt is követhetitek, de a YouTube-os kommenteket is folyamatosan figyeljük majd.

Emitt pedig egy kattintással feliratkozhattok a csatornánkra, amit egyébként nagyon köszönünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)