Hirdetés

Heti játékeladási toplista - Mario vagy a hacker?

|

Várható volt, hogy ez lesz. Egy örök klasszikus és egy új hős feszül egymásnak a ringben továbbra is. Hogy döntenek a vásárlók, és vajon fent van még a Minecraft vagy a Titanfall a listán?

Hirdetés

Persze most a jövőbe tekintgetünk gőzerővel, de azért az E3 2014 hetében is van üzleti élet, nyílnak a pénztárcák, vásárol a gamer. És persze most is van toplista, amiből kiderül, hogy a hozzánk legközelebbi mért piacon mik a fogyasztási trendek.

Azt már korábban is írtuk, hogy a Watch Dogs rekordokat döntöget, így tehát nem vagyunk meglepve azon, hogy ez a tendencia egyelőre nem változik, a Wii U csúcsokat döntögető Mario Kart 8 viszont elismerést érdemel így is, hiszen már múlt héten is a hacker mögött kapart gőzerővel. A már jól ismert versenyzők is helyet kaptak még a listán, lássuk:

1. Watch Dogs
2. Mario Kart 8
3. Murdered: Soul Suspect
4. Wolfenstein: The New Order
5. FIFA 14
6. 2014 FIFA World Cup Brazil
7. Minecraft: PS3 Edition
8. Call of Duty: Ghosts
9. Titanfall
10. Minecraft: Xbox 360 Edition

Ti milyen játékot vettetek mostanában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)