Hirdetés

Watch Dogs - bűncselekmény okozta a márkanév-botrányt

|

A Ubisoft hivatalos közleményben cáfolta, hogy lemondott volna a márkanévről, viszont a benyújtott kérvény mégis hivatalos volt. Valaki súlyos börtönbüntetésre számíthat.

Hirdetés

Tegnap este megijedtünk egy picit, ugyanis az Egyesült Államok szabadalmi hivatalának honlapján megváltozott a Watch Dogs márkanév állapota.

Egyből megkezdődött a találgatás, hogy a játék átnevezéséről, esetleg (bár tudtuk, hogy minimális rá az esély) törléséről van szó, de utóbbit hamar cáfolta a Ubisoft Montreal. A kiadó közleménye meglepőbb volt, mint vártuk, ebben ugyanis az áll, hogy bár a kérvény valódi, azt nem ők nyújtották be, és bár a kérvényen Yves Guillemot vezérigazgató aláírása szerepel, ő nem írt alá semmi ilyesmit. Röviden arról van szó, hogy valaki el akarta venni a Watch Dogs márkanevet a Ubisofttól, amiért olyan messzire is hajlandó volt elmenni, hogy egy hivatalos iratra hamisította Guillemot aláírását. Ezért akár még börtönbüntetést is kaphat. Mivel a kérvényt még nem fogadták el, a márkanévre egyelőre nem lehet lecsapni, és reméljük, hogy a Ubisoftnak sikerül tisztáznia a helyzetet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)