Hirdetés

Watch Dogs - ezek tényleg mindent tudnak rólad

|

A Watch Dogs legújabb traileréből kiderül, hogy a digitális nyomok, amelyeket magunk után hagyunk komoly veszélybe sodornak minket.

Hirdetés

A frusztráló csúszásokat követően most végre látótávolságba került az izgalmas hackelős akciójáték, a Watch Dogs megjelenése, ennek köszönhetően pedig egyre több információ árad felénk a játékot illetően. Ezek között vannak jópofa érdekességek, amiket szinte biztos, hogy még nem hallottatok, vagy a gyűjtői kiadásban rejlő meglepetések, de sajnos akad köztük néhány kevésbé kellemes tudnivaló, pl. a kötelező Uplay bevezetése

Most így a megjelenés előtti hajszában megjelent egy újabb trailer, ami ezúttal nem Aiden Pearce képességeit vagy eszköztárát hivatott bemutatni, hanem inkább a hozzánk hasonló átlagemberekre leselkedő veszélyekre próbálja felhívni a figyelmet. Az előzetes címe "Digital Shadow", vagy is digitális árnyék, amely azokat az információkat jelenti, amit magatokról hátrahagytok internetezés közben, és bizony rossz kezekben a körmönfont adatbányászok felhasználhatják őket arra, hogy azonosítsanak titeket.

Az biztos, hogy azonnal megteremti azt a fenyegető légkört, ami mostanában sajnos a valóságban is komoly feszültségeket okoz, de ez esetben inkább örüljünk, hogy a játék ennyire bitang hangulatos lesz. A Watch Dogs egyébként május 27-én jelenik meg minden platformra, viszont a PC-sek vásárlás előtt vessenek egy alapos pillantást a gépigényre, mert a fele se tréfa

Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)