Hirdetés

Watch Dogs - ez a mod új élettel tölti meg a játék városát

|

Ha szeretnétek még több elfoglaltságot a legelső Watch Dogsba, akkor érdemes továbbolvasni.

Hirdetés

Most, hogy a kétségkívül érdekes koncepcióra épülő Watch Dogs Legion megjelenését alaposan eltolta a Ubisoft, a széria kedvelőinek nem marad más, mint visszatérni a korábbi két részbe - kivéve, ha valakit nem vonz a második epizód stílusa, akkor ugyanis a jóval komolyabb első felvonás marad. Egy új mod tesz róla, hogy az is találjon benne újdonságot, aki már régen végigjátszotta.

Hirdetés

Egy modder, bizonyos The_Silver előhozakodott a Living_City névre keresztelt Watch Dogs modjának legújabb változatával, amely egyedi küldetésekkel, random eseményekkel és új funkciókkal egészíti ki a Ubisoft nyílt világú akciójátékát - utóbbiak között megtalálható a fekete piaci fegyvernepper, a főhősünket védő testőr és akár a rendőröket is odacsődíthetjük már a tartózkodási helyünkre. 

A legújabb, 1.9-es verzió ráadásul magában foglalja mlleemiles Water Color Modját is, amely még kékesebb árnyalatot ad a víznek. Ha ti is ki szeretnétek próbálni a csomagot, akkor errefelé tölthetitek le.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)