Hirdetés

Watch Dogs - működik a Uplay, jön a patch

|

A Watch Dogs nehézkes indulása után már működik a Uplay és hamarosan egy patch is jön, amivel a Ubisoft rendbe teszi a játékot is.

Hirdetés

A Watch Dogs-ot az utóbbi napokban elsodorta a gyűlölethullám, amire sajnos még a Uplay problémái is rápakoltak.

Most viszont kezd egy kicsit megnyugodni a tenger, a gamerek tengere. A Ubisoft bejelentette, hogy a Uplay autentikációs problémáit sikerült megoldaniuk és persze köszönik a türelmet.

A fejlesztők azt is elmondták, hogy már dolgoznak a patch-en, ami különböző bugokat és teljesítménybeli problémákat javít majd ki. A Ubisoftos Sebastien Viard a Twitteren közölte a hírt és válaszolgatott a játékosok kérdéseire is.

Hamarosan minden rendben lesz és különösebb problémák nélkül játszhatunk majd tovább a Watch Dogs-zal, ami ugyan nem ugrotta meg az irreálisan magasra tett lécet, de összességében egy nagyon jó játék. A Watch Dogs teszt megvolt? Ott leírtam, hogy miért.

Lazításképpen itt egy videó, amiből megtudhatjátok, hogy milyen lenne, ha a Watch Dogs tényleg arról szólna, hogy kutyákat nézünk.

Nem jó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)