Hirdetés

Watch Dogs - nálatok megy már a Uplay?

|

A Ubisoft szerverei összecsuklottak a hatalmas érdeklődés alatt, de a Watch Dogs közösségi emberei biztosítottak minket róla, hogy dolgoznak a megoldáson.

Hirdetés

A Watch Dogs tesztben a többjátékos módot csak érintettük, hiszen amíg a szervereken csak mihaszna újságírók lézengenek, addig nem volt érdemes belemenni a részletekbe. Sajnos a Watch Dogs livestreamben sem sikerült működésre bírni.

A Watch Dogs Uplay problémája sajnos nem csak a multiplayert érinti, több játékos jelentette, hogy a szerverek túlterheltsége miatt maga a játék is összeomlik, egyeseknek pedig fel sem csatlakozik a Uplay-re, ami azért kellemetlen, mert PC-n csak így lehet elindítani a játékot. Arról is hallottunk, hogy volt olyan játékos, aki le sem tudta tölteni a Watch Dogs-ot a Ubisoft rendszeréből.

De már halad a dolog és az ígéretek szerint hamarosan meg is oldódik a probléma. A Ubisoft azt javasolja, hogy érdemes többször próbálkozni a bejelentkezéssel.

Ez a probléma főleg a Watch Dogs PC-s játékosait érinti, a konzolos verziókban nem okoz akkora fennakadást a Uplay inkompetenciája. 

Addig is, amíg megoldódik a probléma, itt egy gyűjtemény a Watch Dogs-os mémekről.

Tudjuk, sovány vigasz. Ti tapasztaltatok hasonló problémákat? Na, majd a GameNighton.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)