Hirdetés

Watch Dogs-para, Facebook videók és egy idióta madár - mi történt a héten?

|

Háromszor kaptunk agyvérzést a héten, három különböző okból - a hét végére viszont minden rendeződött. Ilyen volt a GSO elmúlt hét napja.

Hirdetés

A hét eleje sokaknak szörnyen kezdődött, míg mások számára jobb nem is lehetett volna. Ahogy minden évben, az Electronic Arts idén is megjósoltatta Super Bowl végeredményét a legfrissebb Madden NFL játékkal, ami akkor úgy számolta ki, hogy a Denver Broncos minimális különbséggel győz. Hogy ez bejött-e vagy nem, azt különböző okokból nem mi fogjuk nektek elmondani (de volt az a pont, amikor inkább kikapcsoltam a TV-t), inkább nézzétek meg, hogy milyen látványos trailereket vetítettek a meccs alatt. Volt Transformers 4, Amerika kapitány 2 és Need for Speed is, itt mindet megtaláljátok, érdemes pótolni őket, egész jó lesz a mozis felhozatal idén.
 

Amíg ezek a mozikba kerülnek, lesz még pár heti összefoglaló (nálunk ez a mérték), úgyhogy foglalkozzunk most egy kicsit a GSO-val, mert hát mégiscsak itt vagyunk mindannyian szeretetben, békességben, konzolos a PC-ssel, PC-s a konzolossal, kézikonzolosok a mobilosokkal, semlegesek, és akik mindent szeretnek és nem állnak le fölöslegesen vitázni. Mi is teszteltünk ám minden plaformon, beleástuk magunkat például a Might & Magic X: Legacybe, a cukorkabotrányba keveredett The Banner Sagába, és a Tomb Raider Definitive Editionbe, amivel én most is nagyon szívesen játszanék, de majd hajnalban, amikor lesz egy szusszanásnyi időm. Majd nyomok magamba egy kis kávét, így:
 

Nem tehettük meg, hogy ne próbáljuk ki a The Elder Scrolls Online-t, a szerkiből mindjárt hárman is nekivágtak a nagy kalandnak - a TESO béta tesztben mocsy, mazur és Gyu egyaránt elmondták nektek, hogy jelenleg hogy tetszik nekik a játék.

Moziban is voltunk ám, megnéztük az új Robotzsarut, és néhány dologban csalódtunk, de mások azért tetszettek. Ha ti is szeretnétek megnézni vagy inkább egy sörnyitóval vagánykodnátok egy robotzsarus pólóban, vegyetek részt nyereményjátékunkon.
 

Ha ezt nem, de egy csomó minden mást szívesen nyernétek, gyertek el február végén a GameNightra, amin a Thief megjelenését is ünnepeljük. Lesz habzsi, dőzsi, versenyek és nyeremények, dolgok és érvek, ti és mi. Fifázni is fogunk, de nem így.
 

Ami miatt szintén nagyon megijedtünk, az a Watch Dogs szituáció volt. Végülis jól zárult, de amikor először hallottunk arról, hogy a Ubisoft megvált a márkanévtől, egy kicsit belegondoltunk abba, hogy lehet, hogy Assassin's Creednek fogják hívni. De nem, egy elég durva bűncselekményről volt szó. Mindenesetre most, hogy ez ilyen gyorsan lefolyt, izgulhatunk az áprilisi megjelenés miattt. Ha lesz.

Ha Watch Dogsot nem is, 2014 FIFA World Cup Brazilt biztosan kapunk áprilisban - illetve csak az kap, akinek van Xbox 360 vagy PlayStation 3 konzolja. Nem tudjuk, a PC-sek miért maradtak ki, de valószínűleg ugyanazért, amiért a next-gen konzolosok.

Kicsit korábban jön a BioShock Infinite: Burial at Sea Episode Two, amire körülbelül hat órát kell rászánnotok az életetekből. Reméljük maradéktalanul megéri majd. Ha ennyire azért nem értek rá, de kellene egy jó akciójáték, akkor ott lesz a két óra alatt kipörgethető Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. 
 

Közben bejelentették az Assassin's Creed Freedom Cry-t is, de ha ismerős nektek, ne legyetek meglepve - a DLC-ből teljes, önálló játék lesz. Mi mondjuk nagyon sok mindent odaadnánk a Goat Simulator 2014-ért, ami jelen állapot szerint nem lesz játszható, de majd mekegünk egy keveset a fejlesztőknek, hátha megenyhül a szívük. Vagy rájuk borítjuk az asztalt.
 

Miután felidegesítettük magunkat az ötös toplistánkon szereplő játékok bármelyikén, ezzel azért csak jó volna levezetni a feszültséget. Természetesen a Flappy Bird is felkerült a listára, ami bár nagyon rövid életű volt, egész jó bevételt hozott a fejlesztőjének. Ha idegesít titeket, hogy hatvannegyedszer próbálkoztok, és még mindig nincs meg az első pont, itt tuti tippet kaphattok a kimaxolásához. Legalábbis ezután már nem fogtok vele játszani, az biztos.
 

Facebookon jártatok a héten? Mi jártunk, és sok videót láttunk. Nagyon sokat. Nagyon-nagyon-nagyon sokat. Ha valakinek nem tetszik a sajátja, nem sokára átszerkesztheti, és ha beindul ez a funkció, számítsatok rá, hogy ismerőseitek is beindulnak, és a tartalmas mondanivalójú, Coelho-idézetes képeket selfiekre cserélik. Bezzeg ha a 80-as, 90-es években lett volna ilyen... Na nem baj, volt helyette TV-s torna.
 

Egy teljesen más nagyvállalatnál közben vezérigazgatóváltás történt: Steve Ballmer helyét Satya Nadella vette át, aki sok-sok felhasználóbarát változtatást ígér. Bill Gates meg nem tud Windows 8.1-et telepíteni. Na jó, csak vicceltünk, biztos tud. Egyébként a kinevezés bejelentését követően rengeteg dolgot megcáfoltak, nem lesz például olcsóbb Xbox One és a Halo 2: Anniversaryvel kapcsolatban sincs még mondanivalójuk. A Kinect viszont annyira jó, hogy a dél-koreai hadsereg is azzal védi határait. Nézegessük inkább ezt a kétméteres LEGO hajót, amit szintén a Halo, egész pontosan a Halo Wars inspirált. Nem pite.

A konkurenciánál is voltak ám bejelentések, a PlayStation 4-es vezeték nélküli headsetbe én például instant beleszerettem. Elbocsátások azért lesznek, akármennyire is DualShock 4-ből van a kerítés, de az Infamous: Second Son előrendelői akciójával tutira kaszálnak. Kinek ne kellene fluoreszkáló óvszer, de komolyan?
 

Mondjuk mi nem így használnánk, de embere válogatja. Amit már nagyon szeretnénk használni, az egyrészt a Cyberith Virtualizer, amivel most a Skyrimet próbálták ki. Ez a cucc biztos ural majd minden expót, de otthonra azért nem kellene. 

A GTA V PC-s változatát azért csak elfogadnánk itthonra is, de csak akkor fogják kiadni, ha lesz, aki megveszi. Addig is csatlakozzatok a GameStar Crew-hoz a Social Clubban, nemsokára biztosan összejövünk játszani egy jót a GTA Online-nal, amíg a PC-s megjelenést várjuk (vagy elmegyünk élőben tankcsatázni). Biztosan sokan játszotok vele ti is, a 32,5 millió példányból párszázezer Magyarországon is szerető gazdájánál van.

Mivel lassan éjfélt üt az óra, én már csak egy kávét kérek (hogy mehessek Tomb Raider Definitive Editionözni), ti pedig mindenképp „Vegyetek Gamestart!” És nézzétek meg az alábbi videót HP ajánlásával, mert ez valami eszméletlen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)