Hirdetés

Watch Dogs Wii U - mégis lesznek DLC-k

|

Hatalmas késéssel ugyan, de a Watch Dogs napokon belül megérkezik Wii U-ra is, ráadásul a Ubisoft is változtatott picit a DLC-khez való hozzáállásán.

Hirdetés

Miközben a Ubisoft már a Watch Dogs 2-t tervezgeti vagy éppen azt összesíti, hogy mennyi példány került kiszállításra a játékból összesen, a Wii U tulajok továbbra is egy zen mester türelmével várják a saját kiadásukat. Szerencsére már közel a megváltás, ugyanis november 21-én Nintendo Wii U-ra is megjelenik végre-valahára a Watch Dogs.

A Polygon értesülései szerint a Ubisoft korábbi terveivel ellentétben mégis elérhetővé tesz a platformra két prémium DLC-t. Az egyik az Access Granted Pack, a másik pedig a Watch Dogs: Conspiracy!. Míg előbbi az előrendelői bónuszokat tömöríti egybe új képességekkel, perkekkel, skinekkel és mellékküldetésekkel, addig utóbbi egy Digital Trip misszióval bővíti az alapjátékot, amelyben többek között kiborgokra vadászhatunk. Várhatóan a Watch Dogs többi bővítménye, így a Bad Blood is kimarad.

Wii U tulajok, örültök azért a megjelenésnek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)