Hirdetés

Watch Dogs - ilyen gép kell ahhoz, hogy ultrán fusson

|

Ismerjük a Watch Dogs minimum és ajánlott rendszerkövetelményét, de még egy az utóbbinak megfelelő PC sem elég ahhoz, hogy a játék a legmagasabb grafikai beállítások mellett fusson. Most már tudjuk, milyen gépen lesz tökéletes az élmény.

Hirdetés

Veletek együtt könnyeztünk egy picit, amikor kiderült, mennyire durva lesz a Watch Dogs ajánlott gépigénye. Akármilyen szép is lesz a játék PC-n, csak a játékosok töredéke gyönyörködhet minden effektben.

Mint azt a nemrég megjelent trailerben láttuk, a Watch Dogs az Nvidia kártyákat használóknak még egy fokkal szebb lesz, és bár az AMD-sek nem élvezhetik a TXAA-t, a HBAO+ náluk is dolgozik majd. Ugyanakkor Jonathan Morin, a játék kreatív igazgatója Twitteren elárulta, hogy aki ultrán akar játszani, annak legalább egy Intel Core i7-4770K-ra és egy GeForce 780-ra lesz szüksége. A fenti linken látható Nvidiás trailer jeleneteit egyébként egy Intel Core i7-3930K-val és GeForce Titan IIRC-vel szerelt gépen rögzítették.

Nos, kinek fut el ultrán? Vagy elég lesz az is, ha high-on megy?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)