Hirdetés

Watch Dogs - egy darabka a sztoriból

|

Napvilágot látott egy rövidke átvezető videó a Watch Dogsból, amin azt is láthatjuk, hogy nézett ki a játék, miközben formálták.

Hirdetés

A Watch Dogs története során Aiden Pearce kalandjait élhetjük át, aki afféle telefonos Batmanként igyekszik igazságot szolgáltatni városában. Küldetései alatt sok karakterrel összefut majd, közülük az egyik Clara Lille, a hackercsaj.

Egy alig egyperces videót láthatunk, ami rövidke jelenetet mutat a történetből. Aki szeretné minden áron elkerülni a legapróbb spoilert is, az most semmiképp ne tekintse meg, de azoknak, akik nem rettegnek a mókát elszívó spoilervámpíroktól, eláruljuk, hogy nem csak azt a pillanatot láthatjuk majd, amint Aiden először kerül közelébe egy veszélyesen erős eszköznek, de azt is, hogy miből készült a sokatmondó videó.

A Watch Dogs megjelenése 2014 második negyedévében esedékes PC-re, Xbox 360-ra, Xbox One-ra PlayStation 3-ra, PlayStation 4-re és Wii U-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)