Hirdetés

Watch Dogs Wii U - megvan végre a megjelenési dátum

|

Bizony, a Ubisoft sem felejtette el, hogy mit ígért: a Watch Dogs hamarosan Wii U-ra is elkészül, úgyhogy most már tényleg minden nagyobb platformon játszhatunk majd vele.

Hirdetés

Májusban megjelent a Watch Dogs PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 3-ra, Xbox One-ra és Xbox 360-ra, de a Wii U-s változatot a Ubisoft februárban határozatlan időre elhalasztotta.

Aztán áprilisban a Uplay Store-ban már a 2014 őszi intevallum szerepelt, de a mai napig nem kaptunk pontos dátumot. Először a Ubisoft Mexico Facebook oldalán bukkant fel a november 18-ai dátum, és bár a tweetet gyorsan törölték, a kiadó mostanra megerősítette, hogy a Wii U-s Watch Dogs valóban november 18-án jelenik meg a tengerentúlon, nálunk pedig november 21-től lesz kapható.

Van, aki csak erre a változatra várt, és ezért nem játszott még a játékkal?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)