Hirdetés

Watchmen húsz évvel korábbi kiadásban

|

A Minutemen közreműködésével hirtelen visszarepülünk az időben legalább húsz évet, egészen az érmés árkádgépekig.

Hirdetés

A példamutató vírusmarketinggel megtámogatott Watchmen mozifilmet NES korszakhoz igazított, 8-bites árkádjátékkal népszerűsítik, melyet szinte biztosan a nyolcvanas évek közepén hódító Double Dragon játékmenete inspirált. Amennyiben feláldozunk néhány percet a Minutemen Arcade oltárán - márpedig érdemes lemondanunk néhány percről javára -, akkor beszippant minket eltalált beat'em up hangulata és autentikus látványvilága. Választhatunk eredeti Nite Owl és Silk Spectre karakterek között, bunyós tapasztalatukat segítségül hívva kénytelenek leszünk móresre tanítani az utunkat álló keménylegényeket az ugrás [SPACE], ütés [C] és rúgás [V] gombokat nyomkodva (természetesen beadhatunk néhány kombót is, ha egyszerre gyötörjük az ugrás-ütés vagy ugrás-rúgás gombokat). Side-scrolling árkádjátékról beszélünk, így kizárólag a legügyesebbek előtt adódik lehetőség eltévedésre, mindenképpen megéri kipróbálni. Már csak nosztalgiázás kedvéért is.

 

minutemen_arcade_24.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)