Hirdetés

Water Tanker - egy csepp víz sem mehet kárba!

|

A Water Tanker egy ügyességi játék, amelyben egy vizet szállító teherautóval kell végigmennünk egy hepehupás terepen.

Hirdetés

Valószínűleg mindenki játszott már olyan játékkal, amelyben egy nagyobb méretű járművet - teherautót, kamiont, buszt, traktort stb. - kellett vezetni. A Water Tanker című flashjáték viszont emeli a tétet, és egy víztartállyal ellátott négykerekű irányítását bízza ránk.

A tartály tele az éltető folyadékkal, nekünk pedig a kötelező instrukciók megtekintése után át kell vinnünk azt egy másik helyszínre. Igen ám, de a terep, amin keresztülhaladunk nem kimondottan egyenletes. Hol meredek dombok, hol hirtelen mélyülő gödrök várnak ránk, miközben megpróbáljuk a jobbra-balra dönthető tartályt úgy egyensúlyozni, hogy egy csepp víz se menjen kárba. Említettük már, hogy mindezt a lehető leggyorsabban kell kivitelezni? Szórakoztató és egyben frusztráló is az élmény, de mindenképp a Játéközönön a helye:

Water Tanker játék

Ha ismersz hasonló flashjátékokat, ne habozz, töltsd fel őket a Játéközönre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)