Hirdetés

Watson doktor lesz a főszereplője a CBS Sherlock Holmes spin-off sorozatának

|

A projektjért olyasvalaki felel, aki dolgozott már Sherlock sztorin.

Hirdetés

Sir Arthur Conan Doyle híres detektívjének rajongói két projektet várnak nagyon jelenleg: az egyik a Robert Downey Jr. és Jude Law nevével fémjelzett Sherlock Holmes 3 film, a másik pedig a Benedict Cumberbatch és Martin Freeman főszereplésével készült Sherlock sorozat következő szezonja.

Egyelőre még egyikkel kapcsolatban sem szolgálhatunk megnyugtató hírekkel, viszont a CBS csatorna helyet biztosít egy olyan változatnak, amely egészen más szemszögből közelíti meg a témát: ezúttal nem a magának való lángelme, hanem hű társa, Watson doktor kerül a középpontba.

Hirdetés

A CBS ugyanis bejelentette, hogy saját sorozatot kap nálunk Dr. Watson, a széria az ő karakterére és saját történeteire fókuszál majd a detektív nélkül. A simán csak Watson nevet viselő projektet Craig Sweeny írja majd, akinek van már tapasztalata Sherlock világával, hiszen írója és producere is volt a Sherlock és Watson sorozatnak (Johnny Lee Millerrel Holmesként és Lucy Liuval Joan Watsonként), amely szintén a CBS-en futott, összesen 7 évadot ért meg. 

A spin-off sztorija a tervek szerint egy évvel Holmes halála után játszódik majd, amelyet nemezise, Moriarty okozott, Dr. Watson pedig az orvosi karrierjére koncentrál egy ritka betegségek kezelésére szakosodott klinika vezetőjeként. A sorozatot orvosi drámaként írják le erős nyomozói vonallal, amelyben bőven lesznek izgalmak, ugyanis Moriarty arra törekszik majd, hogy megnehezítse a dörzsölt orvos életét. Akárcsak a Sherlock és Watson, ez is modern környezetben fog játszódni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Aaron Kaplan (Válás, Családom darabokban) és Brian Morewitz (A Million Little Things) executive producerként támogatják a projektet, Shäron Moalem kanadai-amerikai orvos, tudós és író pedig szakértelmével segíti majd a spin-offot, mivel többek között a ritka betegségek szakértője is. 

De mielőtt még megérkezne a Watson sorozat a CBS-re, jön a Sherlock kishúgára (Millie Bobby Brown) fókuszáló Enola Holmes 2 a Netflixre, amelyben Henry Cavill játssza a zseni nagytestvért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)