Hirdetés

Nem csak a Death Stranding az, ahol nem tudjuk, mit kell csinálni a játékban

|

Egy rövidke előzetes leplezi le, hogy mikor jelenik meg a Katamari Damacy alkotójának legújabb agymenése.

Hirdetés

A Wattam egy játék, amelyben telefonokat, fákat, WC csészéket, kakikat, makkokat, virágokat, sziklákat és még rengeteg egyéb fura dolgot irányíthatunk, sőt akár interakcióba is léphetünk velük vagy kézen fogva táncolhatunk a naplementében. Hogy ez miért lesz nekünk jó? Fogalmunk sincs, de már nagyon kíváncsian várjuk, hogy decemberben végre kiderüljön.

Hirdetés

Noha a Wattamot nem övezi akkora felhajtás, mint ahogy az a Death Strandinggel történt, pedig előzeteseiből legalább annyira kevéssé derül ki, hogy ugyan mi is lesz pontosan a dolgunk, mint anno Kojima játékáéból. Persze ezzel semmi baj nincs, az internet korában már egyébként is kevés meglepetés érheti az embert, hiszen lépten-nyomon szivárgásokba futunk, így üdítően hat, ha valaki meg tud lepni minket, a szegény információs társadalom tagjait. Ha fúrja az oldalatokat a kíváncsiság, hogy vajon mi lehet az értelme Keita Takahashi legújabb játékának, akkor van egy jó hírünk: már csak bő egy hónapot kell várjatok, hogy magatok deríthessétek ki:

A Wattam december 17-én landol PC-re és PlayStation 4-re, és mivel egyedül vagy akár kooperatív módban is játszható, így együtt is kipróbálhatjátok, ha karácsonyra összegyűlik a család.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)