Hirdetés

"Wave" néven érkezhet a Natal?

|

Lehet, hogy mégsem a jól ismert néven kerül forgalomba a Microsoft mozgásérzékelős vezérlője, hanem a nem sokkal fantáziadúsabb "Wave" néven. Figyelem: pletyka!

Hirdetés

Óvodától egyetemig, mindenhol azt tanítják, hogy a Microsoft új mozgásérzékelős vezérlőjét Natal-nak hívják. Ha megkérdezzük Pistikét vagy netán Mari nénit, garantáltan azt mondja: "NA-TAL-NAK HÍV-JÁK!" Ennek ellenére a Redmond-i óriás teljesen más néven fogja piacra dobni az újdonságot. A NowGamer portál egy "bizalmas belső forrásra" hivatkozva állítja, hogy a titokzatos név a "Wave" lesz. Ez sem túl fantáziadús elnevezés, de legalább értem, hogy valami hullámokról lehet szó... Kérdés, mi igaz az egészből.

A sajtó osztályok kedvenc fordulatával élve a Microsoft természetesen "nem reagál pletykákra és feltételezésekre", de könnyen lehet, hogy az E3-ra tartogatták (legalábbis szerették volna...) a bejelentést. Idén sem lesz unalmas az a hét. Őszintén szólva én már úgy megszoktam ezt a nevet, és a Word helyesírás-ellenőrző is megtanulta, hogy nem egy Natali nevű leányzóról írok cikket... Ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)