Hirdetés

Way to the Woods - gyönyörű indie játék egy 16 éves fejlesztőtől

|

Ez a srác 16 évesen olyan gyönyörű játékon kezdett el dolgozni, hogy azt még a nagyok is megirigyelhetnék.

Hirdetés

Ahhoz már hozzászoktunk, hogy az indie színtéren rengeteg olyan különleges alkotás születik, amivel a nagyobb fejlesztők nem nagyon mernek próbálkozni, de az alábbi alanyunk még ezek közül is egy kicsit kilóg, ugyanis készítője szemtelenül fiatal.

Az 16 éves Anthony Tan nemrég a redditen osztotta meg legújabb projektjének első képeit, mely a Way to the Woods nevet kapta. A játékban két szarvast kell majd irányítanunk egy rendkívül esztétikus és szépen kidolgozott, cel shaded technikával készült környezetben. Anthony Tan korábban az Owlchemy Labs-nál is dolgozott 3D grafikusként olyan projekteken, mint a Smuggle Truck és a Job Simulator.

A megjelenésről persze még nem igazán érdemes beszélni, a fejlesztés nagyon korai fázisban van, de azért annyit tudni, hogy a PC mellett később konzolokra is szeretnék kiadni a játékot. Annyi biztos, hogy jelentkeztek egy kis támogatásra az Unreal Developer Grant nevű kezdeményezés keretében, Anthony szerint egy ehhez hasonló lehetőség elengedhetetlen ahhoz, hogy elkészülhessen a játék.

Egyelőre csak ez a pár kép látható a játékból, de már ez is nagyon ígéretes. Nektek hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)