Hirdetés

Wayward Manor - hamarosan megjelenik Neil Gaiman játéka

|

Megérett a kiadásra a világhírű szerző közreműködésével készült kalandjáték.

Hirdetés

Nincs egy éve, hogy az Amerikai istenek, a Csillagpor és a Coraline szerzője bejelentette, szerencsét próbálna a videojátékok - számára még ismeretlen - területén is. Terve megvalósítására ideális partnerekre bukkant a The Odd Gentlemen stúdió munkatársai személyében.

Együttműködésük gyümölcse a Wayward Manor címre keresztelt könnyed és humoros, puzzle-elemekkel teletűzdelt kalandjáték, amelyben szellemként igyekszünk elzavarni a kúriát birtokba vevő családot.

E közösségi finanszírozással PC-re és Mac-re készült alkotás a fejlesztők állítása szerint lényegében révbe ért, így már nem tornyosul több akadály a július 15-én esedékes megjelenés előtt.

Ti várjátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)