Hirdetés

Wayward Manor - kedvcsináló Neil Gaiman első játékához

|

Megérkezett a Wayward Manor első kedvcsinálója, amely a díjnyertes szerző, Neil Gaiman fejéből pattant ki.

Hirdetés

Még a nyáron számoltunk be a zseniális Neil Gaiman játékáról, amit a The Odd Gentleman fejlesztőcsapattal és a Moon Shark kiadóval együttműködve készít, és a Wayward Manor nevet adta neki. Már előzetesünk is van hozzá!

A Moonshark ma bemutatta a kalandjáték legelső nyúlfarknyi mozgóképét, amit bár gameplay jeleneteket és megjelenéshez kapcsolódó információkat - a "Coming Soon" feliratot leszámítva - nem tartalmaz, mégis mindenkinek érdemes megnéznie. Aki nem hiszi, járjon utána:

A PC-re és Mac-re tíz dollárért (~2150 forintért) megvásárolható Wayward Manor játékmenetében egyébként egy szellemet irányítunk, aki azt szeretné, ha békés és nyugodt élete lenne a túlvilágon, de ehhez el kell érnie azt, hogy a házába került emberek elhagyják a helyet. Miközben ezen ügyködünk, szép lassan kiderülnek a szellem halálának titokzatos körülményei is. Ilyen szemszögből még nem ismerjük a sztorit, úgyhogy kíváncsiak vagyunk rá, mit lehet belőle kihozni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)