Hirdetés

Már megint egy Batman teaserrel húz minket a WB Games Montreal

|

Egyszer majd csak bejelentik végre a játékot is, addig meg lehet elemezgetni a most kiadott képet.

Hirdetés

Kezd egy kicsit kényelmetlenné válni, hogy 2018 decembere óta tease-elgeti Batman játékát az Arkham Originsért is felelős WB Montréal, de bejelenteni csak nem hajlandó. Nyilván megvan az oka annak, hogy egyelőre titokban tartják, de kezdjük azt érezni, hogy túl korán kezdték el a hype-olást.

Hirdetés

Mindenesetre ma három újabb poszt bukkant fel, melyek mindegyike egy logó egy-egy részletét mutatja meg. Az egyik darab Facebookon, a másik Twitteren, a harmadik pedig Instagramon található. Mindegyik mellé a "Cape sur la nuit / Capture the Knight" szöveget írták - montréali csapat lévén franciául és angolul is kommunikálnak, viszont a "nuit" éjszakát jelent, de ez egyrészt szójáték (night-knight), másrészt megerősíti, hogy egy Batman játékra utalgatnak.

View this post on Instagram

Cape sur la nuit / Capture the Knight

A post shared by WB Games Montreal (@wbgamesmtl) on

Ha a hármat összeillesztjük, ezt kapjuk:

Ha tippelnünk kellene, azt mondanánk, az E3-ig nem fogják bejelenteni, viszont abban is biztosak vagyunk, hogy következő generációs konzolokra szánják.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)